Šta je jesen bez sjajnih farmerki? Oni su osnova mnogih omiljenih jesenjih kombinacija, ali teksas je svestran i može se naći u drugim formama i komadima.

U nastavku predstavljamo 6 najvećih jesenjih i zimskih teksas trendova i kako ih stilizovati.

1. Široke farmerke sa niskim strukom

Y2K se vratio na velika vrata, a široke farmerke niskog struka će biti osnovni deo jesenje garderobe mnogih it devojaka. Ovaj trend smo videli na pistama prethodnih sezona, dok na ulicama tek treba da zaživi.

2. Utilitarni teksas

Od kargo džepova imali smo priliku da vidimo utilitarni teksas na pistama koji nas je vratio u rane 2000-e. Volimo ideju da ih nosimo na žurkama u kombinaciji sa štiklama i upečatljivim topom.

3. Farmerke ravnog kroja

Ravne farmerke su pogodne za bilo koji tip tela i izgledaju šik u kombinaciji sa štiklama i ravnim cipelama. Stilizujte ovaj svestrani komad u kombinaciji sa klasičnim čizmama i strukturiranim gornjim delom koji je uvek lako nadograditi.

4. Široke farmerke visokog struka

Ako vas, poput prave milenijalke, plaše farmerke sa niskim strukom, ne plašite se. Visok struk ne ide nikuda, a ove jeseni ćemo ga nositi u kombinaciji sa ultra širokim nogavicama.

5. Mini suknje

Teksas mini suknje su zavladale modnim pistama, a ove jeseni ćemo ih videti na ulicama u kombinaciji sa elegantnim topovima i aksesoarima.

6. Teksas na teksas

Ako volite teksas od glave do pete, onda imate sreće. Jesenje modne piste bile su pune tzv „Kanadski smokinga“, a ovaj izgled smo već videli na influenserima na Instagramu.