Crvena boja je sinonim za prazničnu sezonu, stoga kada govorimo o garderobi, crvene haljine su nepogrešiv izbor u ovo doba godine. Ohrabreni time, odlučili smo da proverimo šta se krije na policama naših omiljenim high street radnji, a oduševila nas je ponuda u Zari!

Crvena haljina za zimu 2022.
Suraj Shrestha / ShowBit / Profimedia 

Kao što u kolekciji morate imati crnu haljinu, isto pravilo važi i za crveni model. Haljine crvene boje su izuzetno ženstvene i upečatljive, komad u kome ne možete proći nezapaženo, već zablistati na najbolji mogući način. U trenutnoj Zarinoj ponudi našli smo pregršt stilizovanih modela, a kao idealan izbor za praznična druženja i žurke izdvojili bismo večernje slip varijante.

Pomenute modele haljina možete kombinovati sa omiljenim salonkama ili čizmama sa potpeticom. Što se ponude tiče, mogu se pronaći mini i midi varijante, tako da ne sumnjamo da ćete lako izabrati onaj idealan za sebe!

U ponudi se mogu naći i ležerniji modeli za svaki dan, a mi glasamo za udobne pletene verzije. Takve haljine nosimo uz sve, od ravnih čizama ili gležnjača, do patika ili glomaznih čizama, a možete se poigrati ostatkom odeće i detalja kako biste napravili razigrani zimski izgled.

Stoga, da bismo vam olakšali izbor i pomogli u odabiru, u nastavku potražite nekoliko favorita iz aktuelne Zara ponude!

ZARA Crvene haljine su sinonim praznične sezone.