Tokom listanja profila naš poznatih influenserki čiji stil obožavamo da pratimo primetili smo da se ove jeseni obavezno našao i jedan model pantalona.

Modni komad koji nije razočarao ove sezone su svakako kargo pantalone koje se sjajno uklapaju u svačiji stil. Koliko ih svetske, ali i domaće trendseterke forsiraju jasno je da udobne kargo pantalone ove jeseni nećemo moći da izbegnemo.

Kargo pantalone se sjajno uklapaju u svačiji stil.
Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pantalone sa prepoznatljivim detaljem džepova sa strane nogavica za tren oka stvaraju cool izgled, a kao što je to slučaj sa mnogim aktuelnim trendovima na modnoj sceni, i ove su svoj vrhunac popularnosti doživele početkom godine. 2000. Bilo u zelenoj, bež ili čak model od teksasa, kargo pantalone ne bi trebalo da izostanu iz garderobe ove sezone.

Una Krlić je među prvima ponela model u zelenoj boji sa bočnim i prednjim džepovima ponevši ih u baggy fazonu.

Marija Žeželj je takođe izgleda fan modela sa što više džepova, ali i skupljenom ranflom na nogicama koja daje taj puff efekat koji stil je bio popularan 2000-ih.

Iako je reč o modelu pantalona rađenom za ležerni stajling u vidu patika, Jovana Jocić ga je za večernju priliku pretvorila u sofisticiran komad. Naime, influenserka je ponela malo elegantniji model svilenkastog materijala koji je sjajno ukombinovala sa šljokičavim topom i blejzerom.

Modelom koji sjajno ističe ženstvenu figuru može se pohvaliti Sandra Niketić. Naime, reč je o modelu sa visokim strukom i širokim nogavicama, te i detaljem u vidu cibzara na istima.

Za još aktuelnih modela i pronalazak inspiracije za kupovinu trendi modela kargo pantalona ove jeseni bacite pogled na, prema našem mišljenju, najlepše modele u galeriji:

ZARA, BERSHKA Kargo pantalone su hit jeseni 2022.