Dolaskom prvih hladnijih dana, džemperi su bez razmišljanja 'must have' komad kog nam nikad nije dosta u ormanu. Naime, činjenica da džemperi transformišu svaki izgled i polako postaju glavna zvezda dnevnih kombinacija, dodatno nas ohrabruje da nadopopunimo kolekciju za novu sezonu!

Zato smo odlučili da otkrijemo šta se krije u aktuelnoj ponudi high-street brendova, a iako smo sigurni da u svojoj kolekciji imate bar jedan udoban džemper za kojim posežete u onim trenucima kada ne znate šta da obučete, ako želite da izgledate lepo, naši favoriti će vas motivisati da upotpunite kolekciju bez razmišljanja.

Zahvaljujući brojnim omiljenim brendovima, džemperi poprimaju potpuno novi izgled koji ih čini veoma atraktivnim i traženim odevnim predmetom.

Pre nekoliko sezona jednobojni džemperi su se pokazali kao omiljeni izbor, ali volimo i višebojne verzije koji zadržavaju pristojnu i prefinjenu modnu notu. Ovakvi modeli su odlični za kombinovanje sa omiljenim jednostavnim farmerkama ili pantalonama jer podižu svaku kombinaciju. Naravno, osim sa pantalonama, možete ih kombinovati i sa suknjama, a sve upotpuniti stilizovanim čizmama, gležnjačama ili patikama.

Stoga, kako bismo vam olakšali kupovinu, pogledali smo aktuelnu ponudu dostupnu u Srbiji, iz koje smo u nastavku odabrali nekoliko odličnih modela!

ZARA 10 džempera za jesen 2022.