15 OUTFITA ZBOG KOJIH ĆE CELA PLAŽA GLEDATI SAMO U VAS: Pregledajte komade u ormanu i spakujte ih u kofer za letovanje

Ukoliko želite da se izdvojite na plaži u super šik outfitu, imamo 15 predloga za vas!

15 outfita za plažu za leto 2022.
Instagram 

Leto nam je odavno stiglo, a sa njim i visoke temperature! Kako ćemo osveženje narednih dana tražiti negde na obali, nije na odmet imati nekoliko genijalnih modnih inspiracija, koje svaku plažu pretvaraju u pravu modnu pistu!

Sigurni smo da ste, kao i svake godine, napunili svoj kofer simpatičnim modnim komadima i da retko uspete da iznesete baš sve te komade. Leto je period kada nema ograničenja kada je u pitanju oblačenje, posebno kada je reč o outfitima za plažu.

Najčešći izbor je jednostavna, oversize haljina koju nosimo preko kupaćeg kostima, zahvaljujući kojoj ne moramo previše da brinemo šta da obučemo jer ceo outfit imamo spreman u jednom modnom komadu! Posebno su popularne bele, prozračne haljine koje lepo naglašavaju preplanuli ten, pa se takvi modeli moraju naći u skoro svakom ormanu.

Štaviše, ove letnje sezone su omiljeni izbor laneni kompleti koje možete nositi kao set ili kombinovati svaki komad sa drugim stvarima iz vašeg ormana. Tako sa jednim kompletom na raspolaganju imate pregršt modnih kombinacija, što je zaista praktično na odmoru.

Ono što svakako vredi poneti sa sobom na odmor je oversize košulja, koju možete da nosite na razne načine; od klasične kombinacije košulje i kupaćeg kostima, do vezivanja oko struka gde preuzima ulogu parea.

Izbora je zaista pregršt, a u nastavku smo odabrali nekoliko sjajnih modnih izdanja za plažu koja će sigurno inspirisati i vas!

Instagram Inspirativni outfiti za plažu 2022.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši