Modeli kratkih pantalona na čelu s klasičnim bermudama i ove godine važe za veliki trend, a osim kolekcija renomiranih dizajnerskih brendova, ove prepoznatljive modele podjednako krase police pristupačnih high street trgovina.

Kao logičan nastavak trenda omraženih bermuda pod nazivom biciklističke bermude, s posebnim naglaskom, poslednjih godina postale su omiljeni odabir trendseterki tokom toplih meseci.

Različiti stajlinzi uz kratke pantalone od teksasa

Ako želite da postignete ležeran look, teksas bermude kombinujte uz omiljene Birkenstock sandale i predimenzioniranu košulju muškog stila. Završni pečat možete dati dodacima poput torbe s printom, ogrlicom od perli ili turbanom koji se pokazao idealnim letnjim dodatkom za kosu.

Ukoliko žželite nešto uglađeniji izgled s teksas bermudama u glavnoj ulozi, možete ih nositi sa jednostavnim topom i blejzerom koji će im dati sofisticiranost. Ovom look-u možete dodati sandale na petu i trendi model torbice na rame, baš kao što čine trendseterke s Instagrama.

Još jedan outfit s kojim ćete takođe uspeti je onaj od traper bermuda i klasične košulje u trendi boji poput fuksija ružičaste ili zelene. Ova kombinacija nikada ne izlazi iz mode i vrlo je udobna.