Prolećne mesece pred nama i ove godine obeležiće lepršavi modeli dugih haljina koji stvaraju efektan stajling uz malo uloženog truda.

Bilo da se kombinuju sa sandalama, patikama ili cipelama s visokom potpeticom, haljine maksi dužine prilagodiće se svakoj prilici, a prema rečima modnih stručnjaka, ove tri specifične verzije nosićemo ovog proleća.

Maksi haljine u živopisnim bojama

U skladu s dopaminskim stilom odevanja, maksi haljine u bojama koje privlače pažnju bitće i te kako poželjne u mesecima pred nama.

Bilo da je reč o minimalističkim modelima koji laskaju figuri, bilo lepršavim verzijama, efektna boja slovi kao must-have.

Maksi haljine sa statement rukavima i naramenicama

Na police high street brendova polako i sigurno pristiže pregršt modela maksi haljina čija je zajednička karakteristika neodoljiv dizajn u znaku efektnih rukava ili tankih naramenica.

Ove haljine nosiće se i tokom hladnijih dana, kada mogu poslužiti kao izvrsna baza pri stvaranju toplih slojevitih stajlinga.

Maksi haljine od satena

Verzije maksi haljina stvorenih od sjajnih haljina poput satena ovoga proleća i te kako su poželjne, a po popularnosti zameniće donedavno omiljene maksi haljine od (veštačke) kože.

Iako je reč o haljinama kao stvorenim za svečane prilike, uz komade poput kožne jakne i patika predstavljaće idealan casual odabir u prolećnim mesecima.