NOSILI SMO IH 90-ih, A SADA SU PONOVO IN: TikTok oživljava trend kom se i te kako radujemo

Kežual i vrlo opušten stil nikada ne izlazi iz mode, a to potvrđuje i prepoznatljiva GAP-ova dukserica.

gap duks moda
Instagram 

Danas kada pogledamo stare slike deo odevnih komada komentarišemo "bilo, ne ponovilo se", a ipak je dosta i trendova za koje samo možemo da kažemo da su “večni” i dobro izgledaju i danas kao i pre recimo 10 godina.

Reklo bi se da je društvena mreža TikTok odlučila da oživi popularni trend iz 90-ih i 2000-ih kada su se nosili veliki i preudobni hoodie duksevi.

gap duks
Instagram 

Veoma je jasno da je TikTok sada zauvek ušao u naše živote, a čak i oni koji ne dele video snimke sa koreografijama, stilskim savetima ili svojim omiljenim knjigama znaju da poznata društvena mreža ima moć da istakne trendove.

Zahvaljujući njoj, jednostavna, a tako efektna dukserica, hoodie brenda GAP sada slavi preporod.

sivi gap duks
Instagram 

Često su to trendovi koji izgledaju kao da nemaju smisla, koje nije lako nositi ili trendovi koji milenijalcima izazivaju pomešana osećanja.

Već neko vreme, Gap dukserice – one koje su svi nosili 90-ih – i dalje su veoma popularne zahvaljujući TikTok-u, gde su postovi sa oznakama #gaphoodies sada prikupili 8,3 miliona pregleda.

krem gap duks
Instagram 

Primećeno je da sada sve više ljudi odlučuje da ponovo nosi udobnu i toplu duksericu sa GAP logom.

Razlog njihovog stalnog uticaja - osim faktora udobnosti - je element nostalgije. Nosimo ih iz istih razloga iz kojih gledamo reprize Prijatelja, to je umirujući podsetnik na vreme u našim životima koje nije bilo tako komplikovano.

bordo gap duks
Instagram 

Dakle, ako imate GAP duksericu u svom ormaru iz prošlosti, vreme je da je malo osvežite i nosite uz farmerke, mini suknje, kargo pantalone i čizme sa platformom. Ako je još uvek nemate, vrlo lako možete nabaviti novu ili potražiti u vintage prodavnicama.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši