Nemate šta da obučete? Zvuči tako poznato jer se svima događa! Rešenje svakako nije u pretrpavanju ormana jer koliko god odeće i modnih dodataka kupili to neće umanjiti činjenicu da "nemate šta da obučete" ako šopingu ne pristupite pametno. 

Znamo koliko mučenje zna biti stajati ispred ormana pod pritiskom da nemate šta da obučete, ali, znajte, uvek postoje dobitne kombinacije koje vam mogu spasiti dan!

One ne moraju biti super impresivne i super trendi, već jednostavni i moderni autfiti koji se lako kombinuju i mogu da isprate mnoge situacije. Dokle god imate ove ključne komade odeće u svom garderoberu, za vas nema straha od sličnih "problema" sa sklapanjem stajlinga.

1. Bela košulja

Doslovno sveti gral svakog ženskog garderobera i spas u više od pola modnih dilema. Bela košulja je savršena uz džins, pantalone, suknje, patike, ili štikle, za ležerne i elegantne prilike. Volimo je što je nosiva u svako doba dana i u svakoj prilici.

bela kosulja
Shutterstock 

2. Pantalone i neobična bluza

Kombinacija koju možete nositi od jutra do večeri. Svaki garderober bi trebalo da sadrži jedne elegantne pantalone i bluzu upečatljivog kroja ili dezena.

Od kada je pre tri godine počela ekspanzija neobičnih, romantičnih bluzica, čini se da su modni problemi svih nas, na neki način rešeni. Zanimljiva i drugačija bluza ima moć da podigne i najjednostavniji outfit i da vam priliku da zasijate uz samo malo igre sa asesoarima i nakitom.

pantalone i sarena bluza
José Ramón Hernando / ContactoPhoto / Profimedia 

3. Kombinezon

Operedelite se za kombinezon koji je, pre svega, dobro ukrojen prema vašoj figuri, ali i da je u boji koja odgovara većini vaših cipela i tašni. Samo ga navučete, nadogradite omiljenim nakitom i spremne ste za dan.

kombinezon za leto
Shutterstock 

4. Basic haljina

Svaka žena je mora imati u ormanu! Obična, crna, bela ili nude haljina je idealna za leto i naročito one situacije kada ne želite da uložite previše truda, a ipak želite da izgledate dobro.

svetloplava haljina
screenshoot/instagram 

5. Majica na bretele

O da, komad koji ima svaka od nas, ali za njim retko poseže. Ponekad je lepota zaista u jednostavnosti i "manje je više". Uostalom, svaki običan look, može postati neobičan, ako imate na umu kako da ga uz malo truda transformišete, a mi vam predlažemo da je ukombinujete sa omiljenim ležernim pantalonama, a stajlingu možete prirodati i neki overize sako.

majica na bretele i odelo
screenshoot/instagram