10 MODELA CIPELA KOJE ĆEMO OVOG LETA NOSITI UZ HALJINE Od sandala do kaubojki, ovo su predlozi za stil kao sa naslovnice

Ukoliko se pitate šta sve od obuće može da izgleda dobro sa letnjim haljinama, i zafalilo vam je inspiracije, obratite pažnju na fantastične primere it devojaka koje znaju tajnu dobrog stila.

Instagram

Mnogima su haljine prva asocijacija kada spomenemo leto. Međutim, varate se ako mislite da ih možete nositi samo uz sandale i baletanke.

Ovog leta, više nego ikad, moderne su najrazličitije kombinacije, a mi vam otkrivamo kako da omiljene modele nosite sa svom obućom koju imate u ormaru, a da izgledate chic i trendy.

1. Blok peta

Birali visoke potpetice ili niže štikle, cipele i sandale sa blok petom fantastičan su izbor za letnje kombinacije i najbolje od svega - veoma su udobne.

2. Patike

Naravno, bez patika ništa! Udobne, praktične, i idu uz sve modele suknji i haljina. 

3. Espadrile

Letnje kombinacije će dobiti pravi "morski" šmek sa espadrilama. Idealne su za one koji žele udobnu petu, a sa druge strane, podjednako su popularni i ravni modeli.

4. Kaubojke

Da, dobro ste pročitali - kaubojke! Ovaj ultrapopularan model obuće nema nameru da se skloni sa modnih radara, i trendseterke ih obožavaju, pogotovo u kombinaciji sa lepršavim boho haljinama.

5. Sling-back

Moderni slinback doživeo je svojih 5 minuta slave i ove godine. Za nijansu su traženiji modeli sa nižom petom, poput kitten varijanti, ali se devojke okreću i vrtoglavim potpeticama, pogotovo kao siguran izbor za proslave.

6. Mary Jane

Mary Jane model nikad nije bio ovako popularan, a kako stvari stoje, it devojke nemaju nameru da odustanu od omiljenih cipelica, nevezano da li su sa visokom petom ili su poput baletanki.

7. Papuče

Papuče su nezaobilazne leti, a ove sezone nose se kako japanke, pogotovo one sa debljom platformom, tako i klasične natikače poput Hermes-ovog modela za kojim su influenserke poludele.

8. Sandale sa kaiščićima

Naravno, u kolekciji mora da se nađe i dobar par sandala. Tanki kaiščići su must, a veliki im je plus i što noga u ovakvoj obući izgleda duže.

9. Mules

Mules model papuča je ovog leta doživeo pravi come-back, a trendseterke ih vole jer su veoma udobne, stylish, i izgledaju fantastično sa haljinama.

10. Baletanke

Nema sumnje da su baletanke doživele ogromnu popularnost ove godine. Nevezano da li je reč o najtraženijim "balerinama" ili Mary Jane modelima, ulice su gotovo preplavljene obućom koja je sinonim za stil, ali i udobnost.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow  TikTok/syedassb/xxhks