MODELI LETNJE OBUĆE U KOJE VREDI INVESTIRATI: Nosićete ih godinama, a svakom stajlingu daju dašak luksuza

Izdvojili smo modele obuće koja će se uvek nositi i u koje vredi da uložite i koji dinar više

Instagram

Zaljubljenice u modu dobro znaju da je tajna vrhunskog stila u izbegavanju svega što je previše trendi, kao i da je ključ luksuznog i elegantnijeg izgleda upravo u jednostavnim modnim rešenjima.

Jednostavne siluete, neutralne boje i jednostavni detalji poput moćne kožne torbe, decentnog nakita od plemenitih materijala ili elegantnog sakoa i kaputa bezvremenskog stila uvek su dobitna formula.

Klasični modeli uvek su u modu te se tako isplati u njih investirati i više novca. Bez obzira kakav stil preferirate s nekim modelima letnje obuće poput ravnih natikača od kože ili sandala na vezanje koji ističu figuru jednostavno ne možete pogreštiti.

Instagram 

Unazad nekoliko sezona prepoznatljivi model natikača Hermès Oran nametnuo se kao jedan od najpopularnijih, ali bez sumnje i najsvestranijih ako je u smeđoj ili crnoj varijanti jer sjajno izgleda ide sa dugim haljinama, maksi suknjama, pantalonama...

Izdvojili smo letnje modele obuće u koje vredi uložiti nešto više novca, jer jedno je sigurno - ovu obuću nosićete godinama...

Ravne kožne natikače

Sandale na vezivanje

Bele letnje kaubojke

Klompe od brušene kože

Kožne japanke s platformom

Slingback sandale s kitten petom

- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ribarske sandale

Stradivarius.com 

Baletanke

A. Astes / Alamy / Alamy / Profimedia