Kada govorimo o mokasinama, najpopularnijim cipelama za prelazni period, nemoguće je ne spomenuti prestižni brend Loro Piana čiji modeli, a naročito mokasine, žudnja fashion devojaka širom sveta. 

Ručno izrađene mokasine od kože i kašmira sa prepoznatljivim belim gumenim đonom godinama su omiljene "vukovima sa Volstrita" i mogulima iz Silicijumske doline, kao i svetskim trendseterkama.

Veoma su udobne i lagane, ali i skupe, te je za jedan par potrebno da izdvojite minimum 1.500 evra, a cena ide i do 4.000. Što znači - definitivno nije nešto što bi "obični smrtnici" mogli da priušte, ma koliko da su lepe.

Loro Piana mokasine.
loro piana 

Srećom, highstreet brendovi odavno su se potrudili da izbace svoje verzije, odnosno alternative luksuznim modelima.

Pročitajte još: AKO KUPUJETE MOKASINE NEKA TO BUDE SAMO JEDAN MODEL: Ne postoje cipele koje koštaju manje, a da izgledaju ovako skupo

To u prevodu znači da za par hiljada dinara dobijate cipele koje ćete obožavati, a koje izgledaju i bolje od originala. 

Mi smo prelistali ponude highstreet brendova i pronašli fantastične mokasine od prevrnute kože koje pariraju preskupim Loro Piana, te ih obavezno imajte u vidu ukoliko tražite modele koji izgledaju skupo, a nisu vam ispraznili novčanik.

ZARA Pronašli smo modele koji bi 1/1 mogli da prođu kao Loro Piana mokasine.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:
Izvor: Wanted J. S.