Američki brend New Balance decenijama je popularan deo ležerne sportske obuće, a jedan od njihovih modela uvek je među najtraženijim u kolekcijama patika modnih trendseterki.

Kvalitetna izrada, udobnost i podrška, te moderan izgled najveće su prednosti svih modela patika, koji variraju od potpuno sportskih, savršenih za trening, do onih koji se mogu uklopiti u nešto formalnije modne kombinacije. Među brojnim modelima New Balance patika, svako može pronaći savršen par za sebe!

new balance patike
BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

U nastavku predstavljamo 3 trendy modela New Balance patika za sve ljubitelje ove estetike!

New Balance 9060

Ovaj model je deo 99x serije i odličan je za prvi par chunky New Balance patika, ako tek počinjemo da isprobavamo ovaj trend. Prevrnuta koža, mrežasti materijal i udoban uložak su deo ove moderne verzije chunky patika sa tankim detaljima.

New Balance 990 V6

Linija 990 V poznata je po svojoj udobnosti, a ljubitelji mode pronašli su odličan način da uklope ovu funkcionalnu patiku u modno osvešćene outfite.

New Balance 993

New Balance 993 je mnogima omiljen izbor izdržljive patike za šetnju, koja ima odličnu podršku i pruža izuzetnu udobnost stopalu i nozi.

 Bonus video

Isabel Marant patike iz 2010 Tiktok/annabjorkjohansson_

Izvor: Wanted V.P.