Kada je reč o obući, jasno je da je prošla godina bila u znaku dva modela - Adidas Sambe i New Balance 530. Međutim, čini se da su se već na početku ove 2024. stvari promenile, te su se ipak jedne patike posebno izdvojile i ostavile sve druge u prašini.

Reč je o New Balance 990, koje su već sada proglašene za najlepši model u 2024, a sudeći po potražnji, jasno je da su ih trendseterke već stavile na listu favorita. 

Neodoljivi model definitivno će postati statement piece modnih kombinacija, a posebno su traženi modeli u žutoj i pastelno zelenoj boji, kao i klasični sivi.

tike.rs Pogledajte kakvi će modeli Tike New Balance 990 patika biti u fokusu trendseterki narednih meseci.

Retro model savršen je dodatak za outfite za posao ali i grad, a it devojke već su pokazale na koje načine možete sve kombinovati svakodnevna izdanja i nedoljive patike. 

Tako, New Balance 990 sjajno izgledaju u kombinaciji sa kapri pantalonama, rolkama i kaputima.

Odličan su izbor za teretanu i casual izdanja. 

Izgledaju posebno šik kada su u kombinaciji sa kožom...

... ili sa odelima.

Farmerke, majica, sako i New Balance 990 su proveren spoj za posao ili đir po gradu...

... a posebno dobro izgledaju sa soknama koje su i u 2024. glavni trend. 

Pročitajte još: PATIKE KOJE ĆE NOSITI SVE TRENDSETERKE U 2024: Ovo su jedine prave naslednice Adidas Sambe i nikad bolje nisu izgledale

Da ne govorimo da su savršen dodatak mekim maxi i midi haljinama...

... ali podjednako dobro izgledaju i u kombinaciji sa mini suknjama i šortsevima.

Jasno je da će New Balance i ove 2024. suvereno vladati ulicama, te ne propustite priliku da na vreme ugrabite svoj par. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

KAKO SE NOSI ŠAL NA MODERAN NAČIN: Za dve sekunde možete da napravite i toplu kapuljaču  Tiktok/sweastyle

Izvor: Wanted J. S.