Teško da su ove godine ijedne patike bile popularnije od retro Adidas Sambi. Trendseterke su ih nosile uz sve - haljina, suknje, pantalone, elegantne i casual kombinacije... od proleća do zime i sve je jasnije da modni svet još uvek nije spreman da #1 modelu kaže "zbogom". 

Zato je Adidas odlučio da unapredi popularni model. Najpre je izbacio varijantu nalik kopačkama koje krasi drugačiji "jezik" koji podseća na one koje viđamo na patikama za fudbal. 

Međutim, iako se Adidas X Wales Bonner model već može videti kao deo outfita nekih influenserki, čini se da su druge patike ipak jedine prave naslednice Sambi.

Reč je o Sambae modelu koji se neznatno razlikuje od originalnog. Dizajniran je tako da privuče pažnju i krasi ga deblji, udobniji đon u boji meda. Silueta ostaje verna originalnoj niskog profila, a na tržištu se već mogu naći varijacije sa različitim bojama.

Pročitajte još: PATIKE KOJE ĆE ZAMENITI ADIDAS SAMBU U 2024: 5 modela nosićemo uz sve, a jedne će posebno voleti devojke sa širom nogom

Ono što je ovom modelu patika definitivno "kec" u rukavu je upravo sam đon koji izdužuje figuru i čini je mršavijom i vitkijom, što nema sumnje da će mnogi obožavati, a model nalik na retro patike za bejzbol takođe se sjajno kombinuje uz sve što imate u ormaru.

Da li će Sambae uspeti da nadmaše popularnost originalnih Sambi, ostaje da vidimo, ali nema sumnje da ove prelepe patike zovu da ih prošetate gradom ili na posao, i već vidimo more fantastičnih kombinacija kojima upravo Sambae daju poseban šmek.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Bomber jakna Tiktok/yanarbk

Izvor: Wanted J. S.