Sudeći po primerima na ulicama, ali i na Instagramu, ova zima definitivno je bila u znaku kožnih jakni sa krznom, bundica, ali i kratkih kaputa koji ponovo uživaju popularnost kao u neka stara vremena kada su bili #1 komadi za hladnu sezonu. 

Trendseterke ne mogu da se zasite stylish modela koji komplementiraju svaki outfit, i čine da kombinacije izgledaju luksuzno i prefinjeno. 

Kratki kaputi posebno su popularni u poslednje vreme i jer je zima blaga, te tako nema potrebe za dužim modelima koji bi skrivali noge i butine. 

U isti mah, neodoljivi kratki kaputi lako se kombinuju i "trpe" i elegantna i casual izdanja, čineći da se osećate moćno, ma šta nosile ispod.  

Pročitajte još: JAKNA ZBOG KOJE ĆETE REĆI: TAKE MY MONEY, NOW! Ljubitelji bajkerskih modela obožavaće verzije sa krznom - nema lepših

Ovakvi modeli nosiće se i tokom proleća, a it devojakama se posebno dopadaju oversized modeli, kao i oni koji su nalik na bundice

Što se materijala tiče, prevladavaju vuneni modeli dok se pokoja krznena jaknica pronašla na listi Wanted favorita.

U high-street ponudi prevladavaju neutralne nijanse s naglaskom na smeđu, sivu i krem boju. Birajte bele modele za otmen i svečaniji look, dok su braon i sivi modeli trendy izbor za svaku priliku, a u nastavku pogledajte kakvi su kratki kaputi naši favoriti za sezonu 2024.

ZARA Pogledajte koji su kratki kaputi na našoj listi favorita.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Una Krlić u H&M jakni Instagtram/unakrlic

Izvor: Wanted J. S.