Izuzetno udobne, ali i elegantne, bunde od veštačkog krzna pokazale su se kao omiljeni izbor u hladnoj sezoni. U pregršt modela, ove sezone dominiraju i ponudom dizajnerskih i high street brendova, kao i stilovima mnogih ljubitelja mode.

Nedavno je fashion miljenica Hejli Biber prošetala je u inspirativnom stajlingu u šik bundi od veštačkog krzna u fokusu. Sa potpisom španskog brenda Mango, stilizovala je crni maksi kaput sa malom crnom haljinom i torbom Saint Laurent, zajedno sa prozirnim čarapama u crnoj boji.

Kaputi do butina su pravi izbor ako želite da postignete klasičan i elegantan izgled. Možete pronaći kapute srednje dužine sa tričetvrt rukavima i na taj način pokazati rukave svoje bluze ili džempera. Za one koji žele dodatnu dozu elegancije, upotpunite kaput srednje dužine dužim rukavicama.

Kratki kaputi su izbor mnogih dama. Osim što odlično izgledaju u kombinaciji sa dugim suknjama, haljinama i visokim čizmama, ovaj tip kaputa je najlakši način za kreiranje slojevitih outfita.

Izbor ovih krznenih i toplih dodataka je zaista veliki, pa se postavlja pitanje kako odabrati odgovarajući model i na koji način ga kombinovati. Krzneni kaputi su i ove sezone moderni, a možete ih naći u standardnim crnim, belim i braon bojama. Za one odvažnije, postoje verzije u živim bojama poput ljubičaste, narandžaste ili zelene.