Pitajte bilo koju fashion osobu i ona će vam reći da su crne čizme do kolena oličenje šika i raznovrsna opcija obuće koju ne treba zanemariti, čak i kada su predstavljene sa još nekim uzbudljivim trendovima čizama. Ove elegantne, sofisticirane čizme spajaju modu sa funkcijom, posebno kada su nadograđene platformom.

Ne samo da su crne čizme do kolena sa potpeticom vanvremenske, one prevazilaze godišnja doba i bez napora dopunjuju različite odevne kombinacije. Podjednako moćne kada se nose i sa haljinama i sa suknjama, još jedan modno odobren način da kombinujete crne čizme je da ih nosite preko farmerki ili krojenih pantalona. Njihova dužina do kolena pruža element drame svakom outfitu, dok potpetica dodaje osećaj strukture — jednostavno odaberite visinu u kojoj će vam biti udobno tokom celodnevnog nošenja.

Univerzalno privlačne, one su jedini model čizama koji nose žene u svakoj fashion metropoli, od looka Sylvie Mus u trenč mantilu i mini suknji u Parizu, do sklonosti Iliride Krasniqi u Kopenhagenu, pa sve do kožnog outfita Liv Madeline u Londonu. Time potvrđuju njihovu dopadljivost.

Jedina mana crnih čizama do kolena je to što je tržište zasićeno njima - toliko da pronalaženje najboljih parova postaje težak zadatak.

Pročitajte još: ČIZME KOJE IZGLEDAJU MNOGO SKUPLJE NEGO ŠTO JESU: Vratio se model koji smo obožavali pre 10 godina