Postoje li elegantne i udobne cipele? Sigurno ste se barem jednom u životu zaljubili u predivne sandale u izlogu, ali ste kupovinu vrlo brzo požalili već nakon prvog nošenja zbog izrazite neudobnosti. Vreme gde se za lepotu moralo trpeti davno je završeno, a po pitanju sandala udobnost se ne mora žrtvovati u korist stila - sasvim suprotno. Određeni modeli donose udobnost i stil koji idu ruku pod ruku jedno s drugim.

Itekako je moguće pronaći lepe opcije koje obuhvataju sve estetske potrebe, kao i preferencije po pitanju visine potpetice. Ukratko, savršene modele za upotpunjavanje letnjeg outfita, bez obzira na priliku.

Od sofisticirane male pete, sa niskom i tankom petom, do trenutno najcool sandala sa tankim kaišićima, lako ćete pronaći par elegantnih (i udobnih) sandala u kojima ćete provesti veče udobno plešući.

Natikače sa potpeticom

Ovo su cipele vredne ulaganja. Veoma praktične imaju izrazito šarmantan vibe zahvaljujući dizajnu svedenom na najosnovnije. Lišene bespotrebnih detalja i sa četvrtastom petom, ovi modeli su nosivi od jutra do mraka, bez rezervnih cipela u torbi.

Sandale sa kitten potpeticom

Među elegantne i udobne sandale par excellence zasigurno pripadaju modeli sa kitten potpeticom. Ovo je modni dragulj bez premca koji vole ikone stila iz celog sveta, budući da je savršen spoj sofisticiranosti i udobnosti.

Sandale sa kaišićima i srednje visokom petom

Dopustite da vas očara gracioznost i prefinjenost ovih malih remek-dela, savršenih za leto. Elegantne sandale sa potpeticom od 5 do 7 centimetara savršena su sredina ako želite cipelu sofisticiranog dizajna, a pritom zadržati praktičnost i svestranost.

Sandale na vezanje

Kao simbol savremene elegancije, detalji čine ovu sandalu privlačnom i veoma praktičnom - vezice koje se vezuju oko zgloba pružaju garanciju stabilnosti, ali istovremeno daju i dašak tajanstvenosti i privlačnosti, utelovljujući sofisticirani stil i zavodljivost.

Elegantne, ali udobne visoke potpetice

Visoke potpetice ne moraju nužno biti sinonim za neudobnost. U ovoj kategoriji pronaći ćete modele čiju kupovinu nećete požaliti. Tajna je u čvršćoj podlozi, četvrtastoj peti i kaišićima koji pružaju stabilnost.

Cool wedge sandale

Jednostavne i tako cool wedge sandale jedan su od najvećih trendova ove sezone. Ovo je kultni komad koji ne sme nedostajati u ormanu za cipele nijedne zaljubljenice u modu. Skulpturalna potpetica čini ovu sandalu jedinstvenom i intrigantnom, ali i veoma udobnom.

 Bonus video: Kako da vas ne bole noge u štiklama?

ZABORAVITE NA BOL U STOPALIMA: Evo kako ćete na najbrži način tačno odrediti koja VISINA ŠTIKLE vam savršeno odgovara TikTok/AnaSkid