Američki brend New Balance decenijama je popularan deo ležerne sportske obuće, a jedan od njihovih modela uvek je među najtraženijim u kolekcijama patika modnih trendseterki.

Kvalitetna izrada, udobnost i podrška, te moderan izgled najveće su prednosti svih modela patika, koji variraju od potpuno sportskih, savršenih za trening, do onih koji se mogu uklopiti u nešto formalnije modne kombinacije. Među brojnim modelima New Balance patika, svako može pronaći savršen par za sebe!

U nastavku predstavljamo 10 trendy modela New Balance patika za sve ljubitelje ove estetike!

New Balance 9060

Ovaj model je deo 99x serije i odličan je za prvi par chunky New Balance patika, ako tek počinjemo da isprobavamo ovaj trend. Prevrnuta koža, mrežasti materijal i udoban uložak su deo ove moderne verzije chunky patika sa tankim detaljima.

New Balance 574

Model 574 je odlična opcija koja lako može postati omiljena svakodnevna patika. Dolazi u mnoštvu prigušenih kombinacija boja idealnih za sklapanje odevnih predmeta za brojne prilike, od privatnih do poslovnih.

New Balance 550

Jedan od najpopularnijih modela poslednjih sezona, patike 550 New Balance su skoro uvek rasprodate. Sa zaobljenim vrhom i manjim đonom idealne su za ležerne kombinacije.

New Balance 990 V6

Linija 990 V poznata je po svojoj udobnosti, a ljubitelji mode pronašli su odličan način da uklope ovu funkcionalnu patiku u modno osvešćene outfite.

New Balance 327

Baš kao i 574 i 327, odlična je opcija za svakodnevni model patika. Blago podignut đon je naglašen upadljivim ispupčenim gumenim detaljima koji joj daju dodatni retro izgled, kao i veliko slovom N, zaštitni znak brenda, koji nose svi modeli u većem/manjem obliku.

New Balance 993

New Balance 993 je mnogima omiljen izbor izdržljive patike za šetnju, koja ima odličnu podršku i pruža izuzetnu udobnost stopalu i nozi.

New Balance 650

Iako je New Balance kao brend poznatiji po niskim modelima patika, u svojoj ponudi imaju i odlične više modele, poput 650, koji se može nazvati i višom verzijom modela 550, sličnim po estetici i udobnosti.

New Balance 530

New Balance 530 je još jedan model sa retro vibeom, koji je mnogima omiljeni par za nošenje na putovanjima, zbog svoje praktičnosti i udobnosti, karakteristike su koje omogućavaju da se model 530 nosi ceo dan.

New Balance 990 V5 Core

Takođe iz serije 990 V, 990 V5 Core ima nešto niži srednji đon i predstavlja vrhunsku udobnu cipelu sa ENCAP podrškom za đon i Ortholite umetkom.

New Balance 5740

Za ljubitelje modela 574, 5740 je cool verzija New Balance patike sličnog oblika, sa nešto višim đonom i estetikom sportske i lifestyle patike kombinovane u jednom modelu.

 Izvor: Miss.7.hr