Iako svako godišnje doba ima svoj najpopularniji model, pa je leto, na primer, uvek u znaku platnenih patika poput legendarnih starki, modni stručnjaci već su sigurni da će prepoznatljive New Balance patike ovog proleća osvojiti gradske ulice.

New Balance 550 dominirale su modnim svetom prošle godine, Adidas retro modeli Samba i Gazela trijumfovali su u sezoni jesen/zima 2022-2023, a sada sve ukazuje na to da će proleće 2023. godine biti u znaku prepoznatljivog modela New Balance 2002R.

Hejli Biber u new balance 2002R patikama.
BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Pomenuti model među prvima prigrlila je manekenka Hejli Biber, a poznato je da ova lepotica i supruga pop zvezde Džastina Bibera ima njuha za najnovije trendove, a sve što obuče brzo postaje must have.

U čemu je njihova specifičnost?

New Balance 2002R ima sve karakteristike patike za trčanje i N-ergy đona, koji obezbeđuje vrhunsku apsorpciju udara. Vintage model je nesumnjivo jedan od najlegendarnijih američkog sportskog brenda i predstavlja savršen balans između udobnosti i elegancije.

Osim Hejli, već su je nosile i modne ikone poput Else Hosk i Grejs Genem, a njegova prednost je što je veoma svestran i podjednako dobro se kombinuje sa farmerkama, ali i sa suknjama i haljinama.

Manekenska senzacija Hejli ga je uparila sa oversize bež jaknom i sportskim šortsem.

Ovaj jednostavan, udoban i ležeran izgled sa trendi potezom izgleda odlično i ističe vitke noge. Zato vodite beleške i stavite New Balance 2002R na svoju wish listu ako tražite novi model patika za proleće.