Nema sumnje da će ovo proleće biti u znaku dva modela cipela - Mary Jane i baletanki. Sa jedne strane su neodoljivi modeli sa kaipčićima, sa druge, udobne cipele koje izgledaju fantastično i uz farmerke i sa suknjama i haljinama, i koje su, neopravdano, na negativnoj listi muškaraca. 

Međutim, na listi najpoželjnije obuće našao se još jedan model, koji je upravo kombinacija ova dva navedena - baletanke sa kaiščićima koje daju romantičnu notu svakom outfitu. 

Trendy modeli već su preplavili ulice, a vodeće trendseterke već su pokazale na koliko ih načina možete nositi i jedno je sigurno - izgledaju fantastično. 

Na radaru fashion devojaka posebno su se našla tri modela iz Zare koji su gotovo replika high end brendova. 

1. Ravne Mary Jane sa četvrtastim vrhom

Ravne Mary Jane sa četvrtastim vrhom su hit proleća.
ZARA 

Model sa četvrtastim vrhom definitivno je jedan od najpopularnijih. Izgledaju skupo, i dižu cenu svakom outfitu, a izgledaju dobro i uz suknje i uz pantalone, pa čak i ukoliko nosite helanke.

2. Ravne Mary Jane baletanke

Najlepše ravne mary jane cipele za proleće
ZARA 

Klasične baletanke sa okruglim vrhom u standardnoj crnoj boji sa tankim kaišem savršen su dodatak svakom garderoberu, a dobar su izbor i za kancelariju jer sjajno izgledaju kako uz elegantne, tako i uz casual outifte.

3. Ravne satenske Mary Jane

Zara baletanke satenske savršeno se kombinuju uz sve.
ZARA 

Satenske baletanke su veliki trend proleća, a sa kaiščićem nalik na Mary Jane prosto su neodoljive. Ovakve modele možete nositi uz bukvalno sve što imate u garderoberu, farmerke, pantalone, haljine, suknje, šortseve. Posebno su chic sa soknicama, i idealne za tople dane.