Ove zime, kaubojske čizme su se vratile na modnu scenu, osvajajući svojom udobnošću i stilom koji se lako kombinuju sa gotovo svim stilovima. Kako se proleće bliži, kaubojske papuče i klompe već se ističu kao neizostavni elementi za predstojeću sezonu, a ovaj trend će osvojiti i one koji nisu veliki ljubitelji kaubojskih čizama.

Papuče u kaubojskom stilu.
Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sada se kaubojski stil proširio na modele koji se smatraju najvažnijom obućom sezone - klompe i papuče. Naime, ovi modeli su toliko traženi i obožavani da su ih mnogi nazvali novim patikama, delom zbog uspeha klasičnih Birkenstock modela, ali i trendi verzija klompi podstavljenih vunom.

Klompe u kaubojskom stilu.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nova stavka želje koja kombinuje najbolje od najsavremenije obuće i zapadnjačke estetike dolazi u obliku kaubojskih klompi i mokasinki. Ova cipela ima srednju petu sličnu kaubojskim čizmama i šiljasti vrh. Ovaj trend, kao prolećna i elegantnija verzija najtraženijeg modela čizama poslednjih sezona, biće model nad kojim ćete potpuno izgubiti glavu ili mu se, ipak, na svoj način odupreti.