Crne čizme su klasičan par obuće koji svako od nas treba da ima u svojoj jesenskoj i zimskoj kolekciji. Zbog njihove svestranosti možemo ih nositi uz većinu modnih kombinacija, a njihova nenametljivost savršeno se uklapa u svaki ormar.

To dobro zna i bivša teniserka Ana Ivanović koja je samo jedna od poznatih trendseterki koja je crne kaubojke uvrstile u svoja cool modna izdanja, koja čine svaku, pa i najobičniju kombinaciju, posebnom.

Ana Ivanović je modna inspiracija mnogim ženama.
Instagram 

Iako su pre nekoliko sezona stidljivo počele da se vraćaju na modnu scenu, ove godine je popularnost kaubojki jednostavno eksplodirala, a od nedavno ih viđamo kako na Instagramu, tako i na poznatim fashionisticama koje ih nose sa puno stila. Kaubojske čizme, udobne i sa neospornom cool vibe-om, odavno su deo uniforme najotmenijih trendseterki koje ih nose od jutra do mraka.

Dakle, ako ste još uvek u nedoumici u koji model čizama da investirate ove jeseni, kaubojke mogu biti na vašoj listi ako odgovaraju vašem stilu.

Ana Ivanović nosi crne kaubojke.
Instagram 

Ana je ponela kraći model, malo iznad gležnjeva, sa crnom slip haljinom i blejzerom sa sivo-belim radom. Kako bi razbila crno-sivi momenat, u outfit je uključila torbicu kamel boje sa zlatnom kopčom, svoj omiljeni sat i naočare.

Ukoliko vam se dopadaju kaubojke i već ih vidite u korpi pri sledećem šopingu, sjajnu ponudu možete pronaći u high-street radnjama dostupnim u Srbiji.