Modni trendovi se stalno menjaju, ali se neki komadi uvek vraćaju u modu. Takav je slučaj sa baletankama i mokasinama, koje su se posle nekoliko sezona vratile u fokus modnih trendseterki.

Baletanke su cipele koje su postale popularne još 1950-ih, ali su tokom godina pretrpele brojne modifikacije i varijacije. Danas se nose u različitim bojama, materijalima i dezenima i često se pojavljuju u različitim stilovima - od ležernog do šik.

S druge strane, mokasine su klasične i elegantne cipele koje su se pojavile još 1930-ih, ali su i dalje popularne zbog svoje svestranosti i jednostavnosti. Ove cipele su idealne za poslovne prilike, ali se mogu kombinovati i sa ležernim stilom.

Odlična stvar kod baletanki i mokasina je to što se lako kombinuju sa različitim odevnim kombinacijama i odgovaraju svim prilikama. Mogu se nositi uz farmerke, haljine, suknje i pantalone i odličan su izbor za sve koji vole udobnost i praktičnost.

Naravno, važno je pronaći pravi stil i boju za vaš lični ukus i potrebe. Za one koji više vole ležerni stil, baletanke u pastelnim bojama ili sa šarama su odličan izbor. Za poslovne prilike savršene su mokasine u crnoj ili braon boji sa diskretnim detaljima.

Baletanke i mokasine su takođe popularne među poznatim ličnostima i poznatim modnim ikonama. Mnoge poznate ličnosti, uključujući Kejt Midlton i Aleksu Čang koje obožavaju ove cipele i često ih nose u javnosti.

Ako tražite udobne, praktične i modernecipele koje se mogu nositi za sve prilike, baletanke i mokasine su odličan izbor. Pronađite svoj omiljeni stil i boju i pripremite se za moderan i trendi izgled.