Poslednjih mesec dana veliki broj nas nije izlazio iz obuće sa vrtoglavom potpeticom. Uostalom, praznična je sezona, te su štikle gotovo bile "must-have" za sve te svečanije party outfite. Međutim, ukoliko želite da odmorite noge, a izgledate podjednako šik i trendi, pronašli smo najlepše predloge it devojaka koje su pokazale kako da izgledate stajliš uz minimum truda, a da dobijete isti efekat kao sa visokim potpeticama. 

1. Camel kaput + široke pantalone + mokasine

Klasična kombinacija Francuskinja ove zime biće vaš "kec u rukavu". Najbrži način da izgledate sjajno i verujte nam, oduševljeni pogledi neće izostati.

2. Štepana jakna + šareni šal + crne ravne špic cipele

Pantalone poput zvoncara ili pak sa kklasičnim širokim nogavicama izgledaće posebno dobro sa ravnom "špic" obućom. Dodajte supersized šal i štepanu jaknu i izgledaćete kao da ste sišli sa naslovnice časopisa. 

3. Košulja na pruge + plisirane pantalone + Birkenstocks

Zima nije vreme da se odreknete omiljene košulje sa prugama. Kombinujte je sa mekim džemperima i plisiranim pantalonama za dodir mora čak i u januaru i ponesite omiljene Birkenstocks papuče koje su postale jedan od najvećih trendova zime.

4. Fluffy pleteni džemper + maxi suknja + patike

 Ništa ne izgleda tako dobro kao maksi suknja u kombinaciji sa ravnim patikama i fluffy džemperom. Dodajte omiljene aksesoare i voila - spremni ste za polazak!

5. Uži džemper + farmerke sa ravnom nogavicom + mokasine u dva tona

Farmerke i džemper su verovatno najlakša kombinacija u ovo doba godine, a izgledaju odlično uz mokasine.

6. Vintage trench mantil + puddle pantalone + ravne cipele sa četvrtastim vrhom

mantil sjajno izgleda uz obuću sa četvrtastim vrhom.
instagram/MARINA_TORRES 

Ovako nešto uživaćete da nosite tokom toplih zimskih dana kakve smo iskusili u poslednje vreme. Nema komplikacija, a izgleda fantastično. 

7. Shearling jakna + mini suknja + glomazne mokasine

šerling jakna sjajno ide uz mini suknje i mokasine.
instagram/emmanuellek_ 

Shearling jakne su definitivno veliki trend ove zime, a za look koji oduševljava na prvu savet je da je kombinujete sa mini suknjom i glomaznim mokasinama. 

8. Blejzer + midi haljina + Derby cipele

Za šik svakodnevni izgled, savet je da kombinujete opuštenu midi haljinu sa crnim derbi cipelama i klasičnim blejzerom. Izgledaćete kao milion dolara, bez da žrtvujete udobnost. 

9. Pletena rolka + široke pantalone + baletanke

Ništa ne izgleda tako bezvremenski i klasično kao kombinacija omiljnih office pantalona i oversized džempera sa roll kragnom. Dodajte par udobnih mokasina ili baletanki od prevrnute kože i spremne ste za polazak.