Jedno je sigurno - trendseterke se u sezoni pred nama, neće odvojati od toplih i udobnih ugg čizama. Vrhunske zimske cipele, koje volite ili mrzite, već sada su predmet žudnje, a poznate trendseterke i 'it' devojke su već pronašle svoj omiljeni model.

Svaka sezona donosi 'it' model cipela, a iako popularne ugg čizme više ne moraju da dokazuju svoj modni status, ove sezone su na vrhu wish liste.

Čuvena čizma postavljena krznom nije nas razočarala ni ove hladne sezone i dolazi u novim, veoma šik modelima za jesen i zimu 2022/23, a jedan od njih je mini classic model.

Kako nositi UGG Mini Classic čizme sa platformom?

Uggs Mini su vrlo brzo postale nezaobilazan komad u outfitima modernih devojaka, kao što su Elsa Hosk, Điđi i Bela Hadid. One su na neki način obeležile povratak trenda iz 2000-ih i učinile ga neodoljivim milionima devojaka koje prate njihov stil.

Pored udobnosti i toplote koju daje, Mini Classic model dolazi u novoj verziji, obogaćenoj debelom XXL platformom. Kao i Bela Hadid, ovaj novi trendi model nosi se sa parom belih, dugačkih, sportskih čarapa, ali i onim ultra-mini čarapama.

Poput Else Hosk i Điđi Hadid, uvek je dobra ideja igrati na kartu monohromatskog stila koji odiše udobnošću i stilom.

Klasične uggice koje ove sezone dolaze sa impresivnom platformom odličan su način da svojoj garderobi dodate cool prizvuk, bez kompromisa u pogledu udobnosti.