Olivija Palermo je kraljica stila, što nam je bezbroj puta i dokazala. Često, mnogim ženama služi kao modna inspiracija, a ovaj put predstavila nam je bezvremenski model kaputa koji zaslužuje mesto u garderoberu svake žene.

Uz kratku cvetnu suknju i beli top, Olivija je kombinovala apsolutni hit ove sezone – visoke čizme s platformom. Model dovoljno visok da joj prelazi preko kolena vrlo je chic, a upravo su visoke čizme u kombinaciji s golom kožom ultimativni sezonski trend. Iako je taj izbor sam po sebi bio poprilično upečatljiv, Olivija je stajling zaokružila sjajnim kaputom.

olivija palermo u trendi kaputu
Rob Davis / INSTAR Images / Profimedia 

Narandžasti, pomalo 'boxy' model dvostrukog kopčanja pokazao se kao pun pogodak.U jarko narandžastom kaputu oversized kroja Olivija je i te kako privlačila pažnju, a i dokazala kako su neki modnu komadi nosivi više sezona.

Naime, ovaj kaput čiji dizajn potpisuje italijanski brend Max & Co. Olivija je nosila i prošle godine, a radi se o zaista sjajnom modelu, dovoljno upečatljivom da podigne svaki stajling, a dovoljno klasično da je nosiv godinama.

A zbog čega Olivija važi za modnu ikonu, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Ben Eade / Goff Photos / Profimedia, Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia Modne kombinacije Olivija Palermo