Za novu sezonu, modne kuće pripremile su pregršt modela koji će se lako uklopiti u svačiji stil. Hladnije vreme je idealno da potpeticu smanjimo, ali da se nikako ne odupremo istančanom i damskom šarmu.

Upravo tako su se slingback modeli vratili u velikom stilu, i zbacili sa trona klasične salonke, a dame podjednako biraju kako one sa vrtoglavom potpeticom, tako i one sa nižom štiklom.

Za razliku od salonki, slingback cipele su karakteristične po otvorenoj peti, a poslednjih godina najpoželjnijim verzijama pokazale su se one s dodatkom minijaturne štiklice - kitten.

Zapravo, kojegod da odaberete, nećete pogrešiti, a samo je na vama da odlučite koji se model najbolje uklapa u vaš stil.

Međutim, ukoliko želite da ove sezone budete potpuno drugačije i upečatljive, te ponesete obuću koja će vas izdvojiti, birajte zanimljive dezene i materijale jer klasičnih nude ili crnih, verujemo, imate već dovoljno.

Jesen je vreme za promene, zato slobodno uronite u potragu za omiljenim slingback modelima cipele koje možete nositi još nekoliko nedelja pred nama.

Naš predlog je da za svakodnevni izgled ih isprobate uz jednostavne farmerke, a za večernji sofisticiranu midi haljinu učinite još više šik uz jedan par ovih neodoljivih cipela.