Jelena Đoković nije tek tako dobila titulu jedne od najbolje obučenih žena tenisera. Modni stil Jelene Đoković uglavnom se ogleda u jednostavnim, ali sjajno ukombinovanim i nenametljivim komadima koji su često obogaćeni skupim aksesoarima.

I ovog puta, Jelena je zadala modni šah mat izborom outfita za venčanje Novakovog brata Đorđa Đokovića i njegove izabranice Saške Veselinov.

Sandale Jelene Đoković na venčanju Đorđa i Saške.
kurir 

Supruga prvog reketa sveta na venčanje u crkvi Svetog Marka ponela je krem pantalone, belu košulju i cipele koje svaka žena mora da ima u svom ormaru - slingback cipele u bež boji.

Njene kožne cipele krasi otvorena peta, kao i asimetrično postavljen kaišić koji, osim što razbija monotoniju, drži nogu na mestu - te čini ove cipele udobnijim.

Jelena Đoković u sandalama koje svaka žena treba da ima.
kurir 

Odabirom ovog klasično, a tako vizuelno luksuznog izdanja, pokazala da za dobar stil nije potrebno mnogo, te da je za kombinaciju u koju će se svi zaljubiti nekad dovoljno ostati u domenu klasike. Kako izgleda stil Jelene Đoković koji svi često hvale, pogledajte u galeriji u nastavku:

Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia, MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia Modni stil supruge Novaka Đokovića