Jelena Đoković živi je dokaz da nekad za dobar stil nije potrebno mnogo, pogotovo kada su u pitanju modni odabiri za posao. Naime, kraljica minimalizma postavila je na svoj Instagram profil video zapis sa puta u Zagreb, a ono što je svima posebno upalo u oči bio je njen biznis stajling na koji, sigurni smo, nije bilo ravnodušnih.

Jelena je ponela palazzo pantalone sa širokim nogavicama u bež nijansi i jednostavnu belu košulju, a sve je zaokružila prepoznatljivom Dior tašnom i salonkama sa kaiščićem u stilu čuvenih Mary Jane cipela. 

Jelena Đoković oduševila je izdanjem.
Instagram 

Supruga slavnog tenisera tako je pokazala da možete i te kako da budete stajliš čak i kada kombinujete "bejzik" komade, samo je bitno da izaberete dobar kroj koji odgovara vašoj građi.

Jelena Đoković stajlingom je oduševila prisutne.
Instagram 

Ali, to nije bilo sve. Jelena je pokazala da ovako nešto dobro ide i sa patikama, s obzirom da se kasnije preobula, što je idealno ukoliko niste ljubitelji visokih potpetica. Sa klasičnim belim, kožnim patikama nikada nećete pogrešiti, te je jasno da ovako nešto i te kako možete da iskopirate i nosite na više načina.

Jelena Đoković isti stajling ponela je i sa patikama.
Instagram 

Pantalone kakve je ponela Jelena Đoković sezonama unazad su must-have komad, kao i klasična bela košulja. A kada pogledate njeno poslednje izdanje ,i sa koliko lakoće je postigla sofisticiran i "skup" izgled, jasno je zašto ovako nešto ove jeseni morate da imate u svom garderoberu, a za dodatnu inspiraciju, bacite pogled na još neke fotografije sa Jeleninog puta u Zagreb u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Jelena Đoković oduševila je poslovnim stajlingom koji deluje "skupo".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!