Kada u razmaku od par dana modne ikone poput Kejt Mos i Rijane svoje stajlinge odluče da zaokruže klompama, sa sigurnošću se može tvrditi da je ova obuća  must have model jeseni.

Pri povratku u Njujork, modna ikona s Barbadosa i novopečena mama snimljena je u još jednom otkačenom izdanju u nizu.

Kombinaciju plavog dresa i zelenih s uzopantalona sa crnim kockama, Rijana je na sebi svojstven način začinila posebnim dodacima, poput vintage Gucci torbe od zmijske kože iz kolekcije proleće/leto 1996. Toma Forda od koje se poslednjih dana ne odvaja.

Ipak, najveću pažnju ovoga puta ukrala je obućom. Umesto patika ili omiljenih cipela s potpisom Amine Muadi, svoj otkačeni outfit zaokružila je klompama, ali ne i bilo kakvom verzijom.

rijana u klompama
North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Reč je o modelu iz zajedničke kolekcije nemačkog sportskog brenda Adidas i italijanske modne kuće Gucci koji se u prodaji nalazi po ceni od oko 1330 evra, a iako izgledom imitira klasične klompe od njih se izdvaja detaljima poput horsebit kopče i monograma brenda Gucci otisnutog na drvenoj peti obuće, uz prepoznatljiv logotip brenda Adidas.

Sa zaobljenim vrhom i debelim petom, obično izrađenim od drveta, klompe kao vrsta obuće vratile su se na modnu scenu u velikom stilu i ne planiraju samo tako da nestanu.

Osim slavnih trendeseterki ovoj činjenici dovoljno govori u prilog njihova bogata ponuda na policama high street brendova. A kako ovu obuću nose slavne dame, pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

RFI/Splash / Splash / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Kako slavne žene nose klompe