Kada se spremate za more, jedan od ključnih modela obuće koje morate spakovati u svoj kofer su papuče za plažu. Uostalom, sigurni smo da ne želite da uništite svoj omiljeni par natikača kamenčićima na plaži i slanom vodom?

No, to ne znači da čak i u papučama za plažu ne možete izgledati stylish. Naprotiv. Ove godine u ponudi highstreet prodavnica je više nego širok izbor papuča koje su podjednako trendi kako za odmaranje kraj mora, bazena ili reke, tako i za šetnje gradom.

Šta je bitno kad birate papuče za plažu?

Pre svega bitno je da su udobne i praktične, ne želite da se saplićete u pesku ili da vam se kaišići usecaju u kožu dok brčkate noge u plićaku ili da im treba ceo dan da se osuše. Tu su i materijali – sigurno na plažu nećete ići u krznenim papučama, niti ćete pristati na materijale koji će se posle jednog letovanja raspasti.

Na kraju, tu je uvek upletena i moda, a srećom, današnji trendovi podrazumevaju dosta dobar spoj udobnosti, kvaliteta i atraktivnosti dizajna i aktuelnih boja lako uklopivih sa ostatkom vašeg letnjeg garderobera.

Tako su primera radi natikače jedne od modela koje dame najčešće biraju. Izgledaju dobro i za plažu i za grad, samo vodite računa kod kožnih modela kako ih ne biste pohabali kamenčićima.

fashionandfriends.com, Print Screen/Zara Pogledajte neke od natikača koje možete nositi kako na plažu tako i u grad..

Ne smemo zaboraviti ni natikače sa platformom, kao i japanke sa platformom koje se vraćaju na velika vrata.

Osim što su veoma udobne, fantastično se kombinuju uz svaki stil i izgledaju zaista neodoljivo.

Kendal Džener obožava japanke sa platformom.
Instagram 

Takođe, full gumene papuče vratile su se na velika vrata, a osim što su lepe, ujedno su i praktične, pogotovo za one edgy letnje autfite na koje niko ne može ostati ravnodušan.

Bershka papuče sa platformom su hit leta.
BERSHKA 

Pored navedenih modela, bitno je da podsetimo i na vanvremenski Birkenstock klasik, koji se takođe vratio na velika vrata i koji sada možete naći bukvalno u svim bojama, a koje još papuče za plažu će se nositi ovog leta pogledajte u galeriji ispod.

office shoes, BERSHKA Pogledajte koje će se papuče za plažu nositi ovog leta...