PAPUČE ZA PLAŽU BEZ KOJIH JE LETO NEZAMISLIVO: Modeli highstreet brendova u kojima nema šanse da budete neprimećene

Pogledajte kakve papuče za plažu se nose ovog leta...

Pogledajte kakve papuče za plažu se nose ovog leta...
Instagram 

Kada se spremate za more, jedan od ključnih modela obuće koje morate spakovati u svoj kofer su papuče za plažu. Uostalom, sigurni smo da ne želite da uništite svoj omiljeni par natikača kamenčićima na plaži i slanom vodom?

No, to ne znači da čak i u papučama za plažu ne možete izgledati stylish. Naprotiv. Ove godine u ponudi highstreet prodavnica je više nego širok izbor papuča koje su podjednako trendi kako za odmaranje kraj mora, bazena ili reke, tako i za šetnje gradom.

Šta je bitno kad birate papuče za plažu?

Pre svega bitno je da su udobne i praktične, ne želite da se saplićete u pesku ili da vam se kaišići usecaju u kožu dok brčkate noge u plićaku ili da im treba ceo dan da se osuše. Tu su i materijali – sigurno na plažu nećete ići u krznenim papučama, niti ćete pristati na materijale koji će se posle jednog letovanja raspasti.

Na kraju, tu je uvek upletena i moda, a srećom, današnji trendovi podrazumevaju dosta dobar spoj udobnosti, kvaliteta i atraktivnosti dizajna i aktuelnih boja lako uklopivih sa ostatkom vašeg letnjeg garderobera.

Tako su primera radi natikače jedne od modela koje dame najčešće biraju. Izgledaju dobro i za plažu i za grad, samo vodite računa kod kožnih modela kako ih ne biste pohabali kamenčićima.

fashionandfriends.com, Print Screen/Zara Pogledajte neke od natikača koje možete nositi kako na plažu tako i u grad..

Ne smemo zaboraviti ni natikače sa platformom, kao i japanke sa platformom koje se vraćaju na velika vrata.

Osim što su veoma udobne, fantastično se kombinuju uz svaki stil i izgledaju zaista neodoljivo.

Kendal Džener obožava japanke sa platformom.
Instagram 

Takođe, full gumene papuče vratile su se na velika vrata, a osim što su lepe, ujedno su i praktične, pogotovo za one edgy letnje autfite na koje niko ne može ostati ravnodušan.

Bershka papuče sa platformom su hit leta.
BERSHKA 

Pored navedenih modela, bitno je da podsetimo i na vanvremenski Birkenstock klasik, koji se takođe vratio na velika vrata i koji sada možete naći bukvalno u svim bojama, a koje još papuče za plažu će se nositi ovog leta pogledajte u galeriji ispod.

office shoes, BERSHKA Pogledajte koje će se papuče za plažu nositi ovog leta...

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši