Poput svoje mlađe sestre Bele Hadid, 27- godišnja Điđi važi za it devojku današnjice, čija modna izdanja neretko predstavljaju veliku inspiraciju ženama širom sveta.

Svojim kežual stajlinzima na ulicama Njujorka, Điđi Hadid redovno privlači pažnju, što je i ovoga puta bio slučaj. Dežurnim paparacima nije promakla u još jednom izdanju vrednom kopiranja, a kojim je istovremeno dokazala s kojom lakoćom nosi jedne od najpoželjnijih papuča na modnoj sceni.

Poput brojnih ljubiteljki mode ni ona nije odolela trendu zavodljivih proreza, a njega je naglasila belim topićem asimetričnog proreza kojeg pridržavaju dugmići.

Poput kremaste hobo torbe na rame i ispranog modela teksas bermuda, svoju dobru upućenost u trendove demonstrirala je i obućom.

Izdanje s trendovskim predznakom tako je začinila prepoznatljivim natikačama Arizona brenda Birkenstock, ali ne i bilo kakvom verzijom. U crnoj boji, Điđi je ponela model koji je rezultat druge modne saradnje Birkenstocka s italijanskim modnim brendom Valentino.

Kreativni direktor kuće, Pierpaolo Picciolo, podario je novo ruho tradicionalnom modelu Arizona obogativši ga prepoznatljivim Valentino logotipom.

Ovakav model papuča, koji je bio popularan i 60-ih godina prošlog veka, ponela je i Hajdi Klum koje su sjajno naglasile all denim outfit.

Kako Điđi i Hajdi nose ove ultra popularne papuče ove sezone pogledajte u nastavku:

WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Điđi Hadid i Hajdi Klum nose trendi Birkenstock papuče za leto 2022.