Na lepotu Ane Ivanović malo ko može ostati ravnodušan. Ipak, holivudska glumica, pored toga što je jedna od najlepših žena na svetu, ona je i prava modna ikona.

Ona se vodi onom izrekom da "neke stvari ne treba menjati", a pogotovo ako ste pronašli svoje savršene cipele.

Tako je ona verna zaljubljenica u cipele, naročite u sa svetlucavim detaljima koji fantastično vizuelno izdužuju noge, a ne pitaju ni za doba dana ili noći.

Ana je objavila fotografiju na kojoj zajedno pozira sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, a tom prilikom bivša teniserka je obukla elegantu haljinu joj su savršeno pristajale crne cipele sa cirkonskim detaljima.

Prepoznatljive, blještave 'pepeljuga' cipele koje su zaludele ljubitelje mode širom sveta delo su brenda Mach & Mach, a nisu promakle ni bivšoj teniserki.

Iza ovog gruzijskog brenda stoje dve sestre, Nina i Gvantsa Macharashvili, koje su se specijalizovale za trendi cipele koje blistaju, svetlucaju i izgledaju tako glamurozno.

Posebno su popularni modeli 'Double Bow' i 'Paris'koje krase svetlucave mašne.

Naša teniserka Ana Ivanović je uvek "imala oko" za vrhunsku modu, pa je tako i ovaj put prošetala u cipelama koje će još dugo imati status klasika koji svaka žena mora da ima u svom ormanu.

screenshoot/instagram Modni stil Ane Ivanović.