HALJINA ANE IVANOVIĆ JE SINONIM ZA LETO 2022: Odlikuje je neobičan KROJ, DETALJI i HIT BOJA koju mnoge žene vole

Bivša teniserka Ana Ivanović odušeljava istančanim ukusom za modu, a u poslednje vreme obožava lagane letnje haljine zanimljivog kroja, kao štoje bio slučaj sa ovom zelenom.

Zelena haljina Ane Ivanović je hit za leto 2022
Instagram 

Ana Ivanović je prepoznatljiva po svedenom i elegantnom oblačenju, što predstavlja inspiraciju ženama u većini životnih dobi jer je jednostavan stil praktično prilagodljiv svima.

Iako je njen stil uvek u skladu sa najnovijim trendovima, u suštini je vrlo odmeren i s pravim balansom nosi romantične haljine koje ističu njenu prefinjenu ženstvenost.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je odabrala model spuštenih puf ramena i sečenog korseta.

Ana Ivanović nosi pravu letnju haljinu.
Instagram 

Pri odabiru haljine, uvek je zahvalno da, kao i Ana, odaberete krojeve koji naglašavaju struk, kao i one lepršave i od materijala koji podnose vrućine koje su nam usledile. Umesto smele dužine, veliki plus je da se ipak odlučite za neke preko kolena, ali sa zanimljivim šlicem kako bi imala detalj pri dnu.

Duboki šlic, zanimljiv korset i spušteni rukavi su ono što je ovaj model haljine izdvojio u moru istih modela koje imamo priliku da vidimo.

Ana Ivanović nosi zelenu haljinu.
Instagram 

Bivša teniserka je, kako bi dodatno istakla dekolte i vrat, pokupila kosu i sve zaokružila svedenom šminkom i decentnim nakitom, a više njenih outifta koji je upisuju na listu najstilizovanijih Srpkinja pogledajte u nastavku:

screenshoot/instagram Modni stil Ane Ivanović.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1