Bez obzira na stil koji prevladava u vašem ormaru, ono što se sigurno u njemu može pronaći jeste barem jedan par cipela na štiklu. Iako se možda i ne sećate kada ste ih poslednji put nosili, nije na odmet s vremena na vreme osvežiti postojeću kolekciju, pogotovo kada su tako dobri modeli stigli u high street ponudu!

Pronaći dobre cipele na petu nikada nije bilo lakše kao unazad nekoliko dana jer su party kolekcije, povodom letnjeg vibe-a, stigle u omiljene modne radnje.

Činjenica jeste da kada je nešto glamurozniji izgled u pitanju i nemamo baš previše modnih komada u ormaru na raspolaganju koji bi odgovorili na tu priliku, zato je uvek najbolje uložiti u dobre cipele koje će podići kompletan outfit i staviti nešto svečaniji naglasak.

Posebno omiljene cipele su salonke koje se kao takve moraju pronaći u baš svakom ormaru, a bez obzira na to što smo zakoračili u nešto više temperature, pored sandala, i one su i dalje izbor kom ne možemo odoleti.

Takođe, vrlo su popularne cipele ukrašene sjajnim piši-briši krljuštima koje se savršeno uklapaju u samu atmosferu letnjih žurki, a u nastavku smo izdvojili nekoliko elegantnih modela koji će vas sigurno osvojiti na prvi pogled!

PULL&BEAR, ZARA Party cipele za leto 2022.