Neretko imamo osećaj da se modni trendovi menjaju neverovatnom brzino. I dok se u neke trendi komade isplati uložiti i tako osvežiti garderobu, po pitanju određenih modela vredi uložiti u modele čiji stil uspešno odoleva trendovskim promenama.

Kako ne biste završili s modnim krikom koji će nestati zajedno s letnjim suncem, ključni trik je tražiti bezvremenske siluete izrađene od visokokvalitetnih materijala. Na samom vrhu te luksuzne lestvice bez sumnje se nalaze sandale Hermès Oran.

Ova kultna sandala baš nikada nije razočarala, a nastala je pre punih 25 godina. Istina, prepoznatljiv H logo navodi na kupovinu, no ono što zaista osvaja kupce je praktična silueta koja se lako navlači i stručno izrađen dizajn.

Naravno, Hermès nije jedini brend koji isporučuje bezvremenske sandale koje se iznova nose svakog leta. S druge strane cenovne lestvice nalaze se one omiljene Birkenstocks sandale s dvostrukom kopčom.

Uz njih postoji i nekoliko drugih brendova koji su savladali umetnost bezvremenskih letnjih cipela.

Ako tražite klasične sandale koje nikada ne izlaze iz mode, tu su neki od najboljih modela, bilo da se radi i japankama s platformom, natikačama, modelima na vezanje s trakicama ili pak klasičnih modela koji podsećaju na one dečje sandale za plažu.

A u galeriji u nastavku teksta pogledajte neke od najlepših modela sandala sa platformom koje će obeležiti leto 2022.

Zara.com, STRADIVARIUS Ponuda za leto high street brendova