Džin Demis poznata street style zvezda i vlasnica uspešnog modnog brenda "Rouje" godinama je poklonica nošenja zlatnih sandala retro prizvuka koje nosi uz gotovo sve što joj padne na pamet, istovremeno dokazujući zašto se sandale zlatnoga sjaja isplati imati u ormaru.

U vremenima kada modnom scenom dominira udobna obuća i sandale u tipičnim mat tonovima i letnim bojama, zlatne sandale predstavljaju osveženje iako nisu nikakva novost na modnoj sceni, a moguće ih je nositi u svim prilikama kao što svojim primerom potvrđuje francuska ikona stila.

Dzin Demis
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Većina modela zlatnih sandala kakve danas viđamo na policama prodavnica ipak pribegavaju trendu udobnosti, u vidu detalja poput debele pete, platformi po uzoru na modne detalje veselih 70-ih ili tanjih verzija pete visokih tek nekoliko centimentara.

Zlatne sandale letnim stajlinzima daj posebnu čar, a poznate it devojke i influenserke ih obožavaju.

Zavirili smo u naše prodavnice i pronašli nekoliko modela koji će definitvno zadovoljoti svačije ukuse. Pronašli smo ravne, sandale sa visokom potpeticom, ali i manjom, kao i one sa platformom. Pogledajte u galeriji u nastavku teksta gde možete pronaći pomenute modele:

fashionandfriends.com Zlatne sandale