5 MODNIH KOMBINACIJA U BEOGRADU: Otkrivamo najnovije prolećne komade za ovu sezonu

Ukoliko vam fali inspiracije na pravom ste mestu. Danas možete videti najatraktivnije Guess modne komade za proleće 2021.

Wanted

Od opuštenog kežual autfita, preko sportskih šik komada, odela u veseloj prolećnoj boji, do animal printa i udobne elegancije, Guess je za Wanted izdvojio najpoželjnije modne komade za predstojeću sezonu.

Danas vam predstavljamo 5 odličnih kombinacija koje možete poneti svakoga dana, bez obzira na priliku. Predlažemo da ih birate u odnosu na raspoloženje.

KEŽUAL DAN

Kako da tokom predstojećih sunčanih dana koji nas očekuju izgledate tip-top, moderno i rasterećeno? Učinite to uz pomoć nove kožne jake, komada koji svaka žena treba da poseduje. Mi predlažemo ovu Guess pastelnu rokerku u nežnoj roze nijansi sa zlatnim detaljima. Uz nju ponesite udoban džins jer ništa nije bolje od toga, i naravno praktičnu tašnu koja ima organik vajb.

Guess 

Guess 
Guess 

POSLOVNO I VESELO

Ima onih dana kada prosto želite da budete skockani, da ponesete komade čvrstog kroja - odelo stupa na scenu. Ovaj naizgled biznis look ima savršen tvist! Guess blejzer i pantalone su u predivnoj koralnoj nijansi kojoj niko neće odoleti, a idealno se uklapa u naredne mesece koji nas očekuju.

Guess 

Guess 

SPORTSKI ŠIK

U potrazi ste za elegancijom koja je ujedno udobna i jednostavna? Evo Guess predloga. Odaberite prijatnu belu majicu sa nežnim detaljima veza. Sa njom obucite bele pantalone koje će dodatno naglasiti ovaj poletan i lagan autfit. Kako vam ipak ne bi bilo hladno ogrnite šik mantil u bež boji.

Guess 

Guess 

Guess 

ELEGANTNO I SEKSI

Vašu figuru je najbolje da naglasite uz pomoć uske haljine a ova Guess crna haljina će to uraditi na savršen način. Istaći će ono što želite, a zbog crne boje i dobrog kroja sakriti ono što želite sakriti. Možete je uklopiti sa svim bojama, ali mi predlažemo da to bude elegantna tašna u neutralnoj boji.

Guess 

Guess 

SMELO I ATRAKTIVNO

 Vi želite da budete primećeni, volite animal print i interesantne modne komade? Guess ima odgovor u vidu atraktivnog kombinezona, ujedno tako jednostavnog ali tako efektnog. Kako bi on ostao centralni komad vaše modne konbinacije, uklopite ga sa neutralnim aksesoarima u vidu bele tašne i belih sandala.

Guess 

Guess 

Guess 

A sada pogledajte i behind the scenes video sa snimanja Guess x Wanted modnog editorijala.

Kolekciju za proleće/leto možete kupiti u Guess prodavnicama u šoping centrima Galerija Belgrade, Delta City, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na onlajn šopu www.fashionandfriends.com.