3 moderna jesenja autfita Bele Hadid: Jedva čekamo da ih kopiramo, jer su tako jednostavni, a šik

3 stilizovana jesenska izgleda od Bele Hadid koje je lako ponoviti

Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia

Iako se u ovom godini oktobar u glavnom gradu obeležava rekordno visokim temperaturama, jesen se oseća u svakom povetarcu, a večeri postaju sve hladnije. Zbog toga je prelazno doba prilično izazovno, ali u isto vreme i zanimljivo: i dalje se držimo letnjih trendova i postepeno uvodimo nove u svoj garderober. O tome nas uče i poznate modne ličnosti: jesenski ulični stil se sastoji od kombinacije visokih čizama s mini dužinom, kožnih kaputa s otvorenom obućom, džempera sa suknjama i tako dalje. A za inspiraciju želimo da se oslonimo na nove kombinacije Bele Hadid. Sada je model na Nedelji mode u Parizu: nakon dve godine odsustva s pistu, Bela se ponovo vratila u svet mode. Ovog puta je oživela stil legendarnog dizajnera Saint Laurenta, pojavivši se na reviji kolekcije proleće-leto 2025. Ali zvezda nas raduje ne samo na pisti, već i svojim uličnim autfitima.

Kožna jakna + prugaste pantalone

Počinjemo s najjednostavnijim izgledom za ovu jesen — „kožna jakna + prugaste pantalone“. Šta može biti univerzalnije od ove kombinacije? Nakon revije, Hadid se pojavila u stilizovanom izdanju, sastavljenom isključivo od komada modne kuće Saint Laurent. Uključivao je uski bodi koje je uvukla u prugaste pantalone s visokim strukom, vezane velikim kaišem s zlatnom kopčom — to je aluzija na kaubojski stil. Preko bodija model je obukla vanvremensku crnu kožnu jaknu. Finalni dodir — uske naočare i velika torba na rame.

Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Bajkerska jakna + mini suknja

Odlazeći od stila Divljeg zapada, Bela se uronila u trend modne brzine i „trkačkih“ komada. Manekenka je isprobala autfit u duhu moto-šika, oblačeći set pesak boje od With Jéan, koji se sastoji od kožne jakne i mini suknje. Pre krem dueta, Hadid je navukla još jednu jaknu — crni kožni oversized model. Ostale elemente izgleda dopunila je poluprozirnim crnim čarapama, kožnim čizmama do kolena s kvadratnim vrhom i torbom Saint Laurent.

Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Bež trenč + bajkerske čizme

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svi mi imamo dane kada jednostavno ne želimo da nosimo ništa osim sportske odeće. Ali šta učiniti kada prilika zahteva ozbiljniji dress code, a raspoloženje nalaže udobnost? Postoji nekoliko modnih trikova koji će trenutno učiniti vaš opušteni look modernim i aktuelnim. I to je igra na kontraste. Tako je Bela uz uski sportski dugi rukav i helanke dodala ultramodne bajkerske čizme. A preko model je navukla klasični bež trenč. Ovaj autfit Bela je završila naočarima za sunce i torbom.