CHIC NAČIN NA KOJI ALEKSANDRA JEFTANOVIĆ NOSI CIPELE KOJE MUŠKARCI MRZE Neka ih hejtuju ali ovo želimo odmah da kopiramo

Voditeljka Aleksandra Jeftanović inspirisala nas je načinom na koji kombinuje "omražene" cipele, a jedno je sigurno - voleli ih ili ne, ovaj model zauvek će biti u trendu.

instagram/aleksandra.jeftanovic

Jesen nas je iznenadila toplim danima zbog kojih nismo još uvek spakovali sve lagane krpice u ormar do sledeće godine. A kad kažemo krpice, mislimo i na obuću za prelazno vreme. 

Očekivano, iako su ulice već preplavile kaubojke i mokasine, još jedan model dominira kominacijama it devojaka. Reč je o neodoljivim baletankama, koje su odavno na "crnoj listi" mnogim muškarcima koji su ih čak i proglasili za najružnije cipele. 

printscreen/instagram/valtershoes 

No, voleli ih ili ne, činjenica je da je reč o vanvremenskom modelu bez kojeg je prelazno vreme nezamislivo. 

Poslednjih meseci posebno su na ceni Mary Jane modeli sa kaiščićem od somota i sličnih "toplijih" materijala, ali ukoliko još uvek niste spremni da kažete "zbogom" do proleća omiljenim baletankama od tanjih materijala, Aleksandra Jeftanović pokazala je način kako da i dalje budu deo vaših outifta bez da vam je hladno na nogama.

ZARA Pogledajte kakve sve baletanke sa kaiščićem možete naći u omiljenim highstreet radnjama.

Lepa voditeljka iskombinovala je džemper sa spuštenom naramenicom sa slip suknjom od satena, a look je zaokružila upravo baletankama koje je ponela na neodoljiv način - uz sokne. 

Model koji se vezuje oko noge dodatno je naglasio "girly" kombo koji je izgledao potpuno neodoljivo - baš kao što viđamo na Instagramu, čija izdanja često čuvamo u favoritima. 

Kako su sokne još uvek u trendu, ovo je najlakši način da vašu kombinaciju učinite više stylish, pogotovo ako nosite ravnu obuću.

instagram/aleksandra.jeftanovic 

Soknice dobro izgledaju i sa mokasinama, ali sa baletankama dobijaju gotovo dreamy "vajb".

Ako nas pitate, Aleksandrin outift zove da ga iskopiramo, a u nastavku donosimo još neke varijacije na temu kada je reč o baletankama i jesenjim kombinacijama koje vas takođe mogu inspirisati. 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Maison Margiela mary jane cipele  TikTok/zigs_mom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!