Aleksandra Jeftanović od samog početka karijere bila je sinonim za dobar stil. Slavna voditeljka, i jedna od najlepših žena Srbije oduvek je znala kako da istakne lepotu i vitku liniju, a svojim modnim trikovima i izdanjima oduvek je inspirisala stylish žene.

Ovog puta privukla nam je pažnju njena poslednja crno-bela kombinacija u kojoj je izgledala kao milion dolara, iako su pantalone bile zvezde outifta. 

Aleksandra Jeftanović u zvoncarama.
instagram/aleksandra.jeftanovic 

Razlog je jednostavan - iako je Aleksandra veoma vitka, stekao se utisak da je u crnom modelu pantalona sa zvonastim nogavicama izgledala mršavije bar još nekoliko kilograma.

Aleksandra Jeftanović izgleda mršavo u zvoncarama.
instagram/aleksandra.jeftanovic 

Tamna boja + zvono naglasili su figuru i vizuelno je izdužili, te je jasno zašto ovakve modele biraju i neke svetske zvezde poput Džej Lo kojoj su zvoncare omiljene pantalone

Model koji je nosila Aleksandra potpisuje Ted Baker, a slične pantalone možete pronaći i u drugim highstreet prodavnicama. 

pantalone Ted Baker koje nosi Aleksandra.
tedbakerserbia.com 

A kada je reč o kombinovanju, u nastavku pogledajte kako nositi popularni model, a da vizuelno skinete 5 kg - više ili manje.

1. Zvoncare + košulja + džemper - upasani

2. Bluza na preklop sa pojasom + zvoncare

3. Bluza sa izrezom + zvoncare + kaiš (da naglasi struk dodatno)

4. Majica + kratak prsluk + zvoncare + patike

5. Kratak top + zvoncare + dug, raskopčan sako + patike

6. Strukirani sako + zvoncare + visoke potpetice

7. Kožna jakna + zvoncare + rolka + gležnjače

Bonus video:

Metalik pantalone Instagram/lv_blackwell

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!