HALJINE ANĐELKE PRPIĆ I ANE IVANOVIĆ OBOŽAVAĆE I TRUDNICE I MRŠAVICE I PUNIJE: Neodoljivi model sinonim je za proleće

Anđelka Pripić i Ana Ivanović fotografisale su se u veoma sličnim haljinama, a ovaj model jedan je od najlepših za prelazne periode.

ATA Images

Dve slavne trudnice, bivša teniserka Ana Ivanović i glumica Anđelka Prpić definitivno su poznate i kao kraljice stila, a svojim modnim odabirima redovno oduševljavaju svoje pratioce. Od kežual izdanja, do crvenih tepiha, obe dame uvek izgledaju perfektno, a trudnički dani nisu izuzetak.

Tako smo i Anu i Anđelku mogli da vidimo u neodoljivim izdanjima koja su, svaka na svoj način iznele, ali podjednako efektno. Tako su, primera radi, prelepe trudnice u poslednjih nekoliko dana objavile fotografije u haljinama od trikotaže, koje prate siluetu, ističu trudnički stomak, koje obe ponosno šetaju i savršen su modni odabir za prve, promenjive dane proleća. 

Midi haljine idealne su za sunčane dane sa prohladnim jutrima i večerima, a njihova draž je i u tome što se podjednako dobro kombinuju i sa patikama i sa cipelama.

Anđelka je tako ponela usku crnu haljinu sa potpisom domaće dizajnerke, a look je upotpunila samo naočarama za sunce. 

Sa druge strane, Ana je odabrala nešto elegantniju kombinaciju, te je uz haljinu ponela teget sako, crne čizmice i pletenu tašnu nešto drugačije nijanse od haljine. 

Ovaj neobični kolorit nije u skladu sa modnim pravilima, ali kako je moda u poslednjih nekoliko godina sva pravila potisnula i postala poligon za iskazivanje kreativnosti, mnogi su oduševljeni njenim trudničkim outfitom.

Malo je reći da su obe dame izgledale pefektno, a najbolje od svega je što ovaj model nije rezervisan samo za trudnice. Ruku na srce "trudnička moda" kao pojam ne postoji godinama, jer dame koje su u blagoslovenom stanju danas biraju odvažne kombinacije koje prkose "pravilima". 

Upravo su haljine od trikotaže dokaz ovoj tvrdnji, a njihovoj popularnosti, osim praktičnosti, doprinosi i to što dobro pristaju i "mršavicama" i punijim damama, pogotovo zbog nabora na tkanini koji vizuelno tanje siluetu, te ukoliko ste u potrazi za savršenom haljinom za prve dane aprila, obavezno obratite pažnju na ovaj trendi model.

Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!