HALJINA ANE IVANOVIĆ JE SVE O ČEMU STE IKADA SANJALI: Romantično, boho izdanje u trenutku svaku ženu pretvara u princezu

Ana Ivanović podelila je fot na kojoj nosi belu romantičnu haljinu

Instagram

Navikli smo da nas Ana Ivanović oduševljava modnim izborima, te nije ništa čudno što je poslednjim modnim izborom izazvala hiljade komentara i lajkova. 

Nekadašnja teniserka i jedna od najlepših žena sveta pozirala je u vodi u bajkovitoj beloj haljini dugih, prozračnih rukava i dubokog dekoltea, a prizori su malo koga ostavili ravnodušnim.

Iako je u pitanju tb, odnosno snimanje koje se odvilo pre izvesnog vremena, toaleta koju je ponela definitivno nije u duhu samo tog trenutka kada su fotografije nastale.

Vanvremenski dizajn sa dozom seksepila osigurao je da ovako nešto možete nositi iz sezone u sezonu, pogotovo što poslednjih godina boho stil sve više dobija na popularnosti. 

Ana je look upotpunila belim bisernim minđušama i svednom ogrlicom, što je samo još jedan dokaz tvrdnje da je manje - više. 

Takođe, s obzirom na formu haljine, idealna je i za svečanosti, kao i za venčanja, a jedno je sigurno - u ovako nečemu, nema šanse da vas ne primete.

Ana je tako ponovo opravdala titulu kraljice stila, a još neka izdanja kojima nas je u poslednje vreme ostavila bez teksta pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Ana Ivanović oduševljava modnim stilom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!