LOOK ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ KOJI ĆETE KOPIRATI: Mini haljina sa zanimljivim detaljem istakla je njenu savršenu figuru

Anastasija Ražnatović otvorila je danas u Beogradu svoj kozmetički salon.

ATA Images

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović prisustvovala je danas otvaranju svog kozmetičkog salona u Beogradu. Anastasija je pre nekoliko meseci pokrenula kozmetičku liniju, a sada je otvorila i salon u kojem će sve dame moći da se neguju.

Anastasija je na otvaranje stigla veoma raspoložena, te tako nije skidala osmeh sa lica, a odlučila se i za veoma zanimljivu odevnu kombinaciju koja je istakla njenu savršenu figuru.

ATA Images 

Mlada pevačica poznata je kao neko ko prati modu i rado se poigrava s trendovima, a ovaj put odlučila se za stajling kojim su dominirale dve boje - roze i ljubčasta. Njen stajling činila je mini ljubičasta haljina sa interesantnim prorezima u predelu struka, koju je ukombinovala sa kratkom roze kožnom jaknom i tašnicom u identičnoj boji.

Ovaj zanimljiv look zaokružila je dubokim čizmama u ljubičasto-roze boji, a kada je reč o naktu, Anastasija se odlučila za ogrlicu sačinjenu od ljubučastih perlica i velike alke.

Ana Paunković, ATA Images Modni stil Anastasije Ražnatović je nepogrešiv.

Jarke nijanse su boje proleća, a verujemo da će Anastasijin stajling poslužiti kao inspiracija mnogim damama.

This browser does not support the video element.

Anastasija Raznatovic otvaranje salona   Kurir


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!