Voli da ga nosi i Severina, koja je u svoju modnu kombinaciju za jedan od nastupa nosila prelep model sakoa brenda Magda Butrym, koji je ukrašen printom velikih crvenih i roze ruža.

Brend, koji ima prepoznatljive modele obuće i odeće ukrašene upečatljivim trodimenzionalnim cvetnim ukrasima, u svojoj ponudi ima i prelepe komade sa podjednako efektnim cvetnim šarama, baš kao i ovaj blejzer koji je takođe u nijansama crvene, jedne od najpopularnijh boja u ovom trenutku! 

Severina
instagram/ severina 

Severina je kombinovala oversize svilenu jaknu sa kratkim farmerkama i basic belom majicom i crnim čizmama sa visokim potpeticama, pa je efektan blejzer stilizovan ovim jednostavnim komadima došao do izražaja.

Odličan model idealan za prolećne dane kada jedva čekamo da nosimo cvetni dezen, trenutno je rasprodat na Farfetch platformi, nedostupan je na zvaničnom sajtu brenda, ali u kolekciji Magda Butrim još uvek možemo pronaći nekoliko drugih modeli sa podjednako divnim cvetnim motivima, čije se cene kreću od snižene cene od 1.848 evra do pune cene iz nove kolekcije, od 2.555 evra.

Severina
instagram/ severina 

Bonus video

Severina se krije od medija Kurir

Izvor: Miss7hr/ Wanted V.P.