Ova kreativna dama srebrne kose velika je modna inspiracija i iznova nas obara s nogu svojim neverovatnim odevnim kombinacijama, za koje redovno dobija samo pohvale.

Omiljena ikona stila 50+ godina krši nepisana pravila mode i to odlično radi jer odlično zna kako da nosi upadljive komade koji nisu za svakoga. 

Njena modna filozofija je vrlo jednostavna: nosite ono u čemu se osećate dobro, bilo da imate 20 ili 50 godina. Stoga u njenoj garderobi ne manjka smelih dezena, otkačenih komada, efektnih boja...

grece ghanem je modna ikona 50+ godina
Instagram 

Iako će ove godine modna ikona iz Montreala, u koji se doselila iz rodnog Libana, proslaviti 60. rođendan, njen stil se, kako je sama objasnila u ranijem intervjuu, nije mnogo promenio tokom godina.

A na Milanskoj Nedelji mode pokazala je da se samo nadograđuje, obogaćuje, usavršava... Na svom profilu na Instagramu postavila je novi genijalni stajling za koji je zaslužila najbolje ocene.

Maksi haljine u beloj ili crnoj varijanti su uvek dobra opcija, a Grece je odabrala elegantnu kreaciju italijanske kuće Salvatore Ferragamo sa neobičnim i efektnim dezenom - velikim limunima.

Izgled je obogatila cool sunčanim naočarima, ženstvenim sandalama/japankama sa potpeticom i moćnom torbicom.

Kao i uvek, zaokružila je modnu kombinaciju za čistu peticu lepršavim kratkim bobom i minimalističkom šminkom.

Bonus video

Vežba za ubrzanje metabolizma za žene starije od 50 godina Instagram/flipping50tv

Izvor: tportal.hr/ Wanted V.P: