Ukoliko niste uspeli da kupite savršenu novogodišnju kombinaciju ili vam je jednostavno nešto iskrslo, te morate navrat-nanos da smišljate šta obući za doček, ne očajavajte. Velike su šanse da u ormaru već imate sve što vam je potrebno za chic outfite koji će izgledati savršeno i učiniti da imate mnogo više samopouzdanja. 

Nekad je dovoljan i samo crveni karmin ili komad nakita da i najobičniji look postane festive u trenutku. 

Zato smo prelistali Pinterest i Instagram u potrazi za inspiracijom za najlepše novogodišnje kombinacije koje ćete, bez problema, moći da nosite iznova i iznova.

Aksesoari

Modni dodaci su najlakši način da "začinite" kombinaciju. To može biti mašna za kosu...

... upečatljiva narukvica...

... drugačija tašna...

... minđuše kao statement piece... 

... ili nakit uopšteno.

Kako kombinovati različite cipele za wow outfite

Samo je do vas da li želite da za doček nosite ravnu obuću ili visoke potpetice. Kako vam i vreme ide na ruku, možete se igrati izborom, te tako dolazi u obzir sve - od sandala, preko čizama, pa sve do patika, a u nastavku donosimo neke primere obuće za cool look-ove.

I konačno, kombinacije...

Nećemo previše da dužimo, ali naredni primeri samo će vam potvrditi ono što smo već napomenuli - i najobičnije farmerke izgledaće dobro u kombinaciji sa crnim toplom, nakitom, sakoom preko... 

Pročitajte još: AKO VAM SE ZA DOČEK NOSE FARMERKE - NOSITE IH! Donosimo predloge sa kojima ćete zaseniti one i u minićima i u haljinama

Možete iskoristiti i letnje slip haljine i suknje, šortseve i slično, pa čak i korsete i veš za dodatni vamp izgled. Pogledajte koje smo primere sve našli koji se lako kopiraju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Novogodišnja atmosfera u Beogradu Kurir

Izvor: Wanted J. S.