Novogodišnji stajling uvek zahteva pažljivo planiranje jer je jedno od najposebnijih izdanja – ono u kojem ulazimo u novu godinu i nove početke. Stoga je doza inspiracije uvek dobrodošla, a Grece Ghanem je pokazala kako da se obučete za najluđu noć u godini ako imate više od 50 godina.

Ova kanadska modna trendseterka poznata je po svojim šarenim stajlinzima, kojima razbija stereotipe o oblačenju u zrelijim godinama.

Iako će uskoro napuniti 60 godina, sedokosa ikona dobro zna da moda ne poznaje godine, pa glamurozni stajling za Novu godinu nikako nije rezervisan samo za mlađe uzraste.

Pogledajte u videu kako se obući za Novu godinu ako imate preko 50 godina:

Kako se obući za Novu godinu ako imate 50+ godina Instagram/greceghanem

U nedavnom videu objavila je čak tri predloga šta obući za novogodišnju proslavu, a teško je reći koji je efektniji i elegantniji.

Prvi stajling odiše glamurom kombinovanjem zlatnih i crnih nijansi i šljokica koje prekrivaju mini haljinu sa dubokim dekolteom i šik dugim rukavima.

Grece je ovom odećom jasno stavila do znanja da zrelijim damama pristaju senzualni krojevi, baš kao i svetle boje poput roze. Naime, njen drugi predlog je kombinezon u Barbie stilu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Posebno u kombinaciji sa srebrnim cipelama i torbicom...

Konačno, šik Kanađanka donosi umereniju i izuzetno otmenu kombinaciju poluotkopčane oversize crne košulje sa leopard printom i krojenih crnih pantalona, ali podignutih upadljivom plišanom belom torbicom.

Šta možete naučiti iz njenih kombinacija? Svetle boje su izuzetno dobrodošle, baš kao i senzualni krojevi, a ako biste ipak radije obukli nešto više u klasičnom stilu, slobodno podignite svoj stajling efektnim modnim dodacima!

Bonus video

Viktorija Bekam Instagram/victoriabeckham

Izvor: tportal.hr/ Wanted A.N.